Wyoming

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Wyoming

Nemovitosti na prodej ve Wyomingu

Na severu hraničí s Montanou, na východě s Jižní Dakotou a Nebraskou, na jihu s Coloradem a na západě s Utahem a Idaho.

Wyoming již USA nepoznal, ale je to skrytý klenot a mohlo by to být zajímavé místo, kde hledá nemovitost k prodeji ve Wyomingu.

Wyoming je oficiálně známý jako "stav rovnosti", ale má několik dalších neoficiálních přezdívek včetně "Cowboy State" a "Big Wyoming". Je to desátý největší stát, pokud jde o oblast, ale je to také nejméně rozvinutý stát a druhý nejméně hustě obydlený stát.

Obyvatelstvo Wyomingu je asi 585 501 obyvatel, přibližně stejná populace jako město Albuquerque. Wyoming nabízí mnoho přírodních krás, zdravou ekonomiku a trh s bydlením v Wyomingu. Buďte první, kdo je plný příležitostí a přijďte zde najít svůj majetek k prodeji ve Wyomingu.

Wyoming se může pochlubit mírou nezaměstnanosti, která odpovídá národnímu průměru. V březnu 2018 to bylo 3,9%. Většina pracovních míst ve Wyomingu je pro federální nebo státní správu a pohostinství.

Wyoming trh s nemovitostmi je stejně silný, ale má jedinečné vlastnosti ve srovnání s jinými státy.

Nemovitosti na prodejní ceny ve Wyomingu jsou kolem národního průměru, a to i ve větších městech. Možná si myslíte, že to není dost dobré, ale může to být vynikající znamení. V loňském roce vzrostly hodnoty ve Wyomingu o 1%. Letos se očekává 1,5%.

Navzdory tomu skutečně trpí trh nemovitostí ve Wyomingu. V posledním čtvrtletí roku 2017 se Wyoming choval natolik, aby se srovnal se zbytkem národa.

Většina domů ve Spojených státech je domů s rodinou, přes 65% domácností. To je pravděpodobně příčinou rozšířené rurality státu.

Cheyenne je největší metropolitní oblast ve státě a stále se skládá převážně z rodinných domů. Cheyenne má populaci 65 000 obyvatel.

Wyoming nabízí několik míst k životu: od malých měst až po absolutní samoty.

Rock Springs je jedním z nejlepších míst k životu ve Wyomingu. Oblast je bohatá na přírodní zdroje, které nabízejí práci.

Něco jedinečného v Rock Springs je nízké střední věk. Město je poměrně mladé ve srovnání s jinými městy ve státě. Průměrný věk Rock Springs je 35 let. Komunitní vysoká škola města západní Wyoming.

South Park, Wyoming, je zařazen jako první místo, kde žijete ve výklenku. Malé město, které se nachází v okrese Teton, má velmi vysokou hodnotu nemovitostí.

Na trhu s nemovitostmi ve Wyomingu existuje spousta možností, kdy hledáte svůj majetek k prodeji ve Wyomingu. Stát bohatý na průmysl nabízí spravedlivé mzdy a nízké ceny domů jak v metropolitních, tak ve venkovských komunitách. Ve skutečnosti neexistuje nic, co by nebylo ve vlastnictví nemovitosti k prodeji ve státě Wyoming.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 15318

Prodat Zemědělská půda, Wyoming, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

99,202.32CZK
Prodat
Zemědělská půda

185.81 m²
Jedinečnou příležitost pro nMůžete na vlastní obytné spiknutí
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB